Udruga  za promicanje,razvitak i unapređenje kulture

Click here to edit subtitle

Kreativne radionice

U subotu 18.veljače 2017. održana je prva modno-kreativna radionica ''Nacrtaj mi masku'' , u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14.

Polaznici svih dobnih skupina aktivno su  sudjelovali u osmišljavanju svoje maske koja se nanosi pomoću boje za lice, te ju prilagođavali karnevalskom kostimu, inovativnom tehnikom nanošenja šminke pod stručnim nadzorom vizažistice Zdenke Mihelj. Voditeljica radionice bila je Lidija Fištrek, mag. mode i dizajna.

Kako je to izgledalo, pogledajte u našoj fotogaleriji

Kreativna radionica: "Žive slike"

14.02.2015. Lidija Fištrek, mag.ing. održala je radionicu izrade maski u Muzeju grada Zagreba u okviru projekta 'Žive slike'

Fotogaleriju sa radionice pogledajte ovdje

Kreativna radionica: "Fašnik pri Neandertalcima"

27.02.2014. održana je izrada maski za fašnik u Kraneamusu - Muzeju Krapinskih Neandertalaca. Izradu maski i kreativni radionicu osmislila je i vodila Lidija Fištrek, mag.ing. predsjednica Udruge.

Kreativna radionica projekta 'Potpis'

29.12.2013. održana je kreativna radionice za mlade "Potpis" u Tehničkom muzeju u Zagrebu. Voditeljica radionice je bila Lidija Fištrek.

Fotogaleriju s radionice pogledajte ovdje

Ciklus kreativnih radionica u Muzeju krapinskih neandertalaca / Kraneamus / Krapina: "Modni vremeplov"

29.11. i 30.11.2012. održane su kreativne radionice za mlade "MODNI VREMEPLOV" u Muzeju krapinskih neandertalaca u Krapini.