Udruga  za promicanje,razvitak i unapređenje kulture

Click here to edit subtitle

FUN ZAGREB

Mobilna aplikacija za edukativno-zabavnu igru „Fun Zagreb" prezentira kulturnu i povijesnu baštinu grada Zagreba na inovativan način kroz aktivno uključivanje djece i mladih, kao i cijele obitelji u zajednički obilazak i istraživanje Zagreba.
"Fun Zagreb" će imati tri igre: 'Duh Gradeca', 'Uhvati Ladislavov plašt' i 'Pronađi potkovu'.
Trenutno je dostupna igra 'Duh Gradeca' koja započinje ispred gornje stanice Uspinjače i igra se na prostoru Gornjeg grada.


Međunarodna smotra folklora u Zagrebu 


MSF /Koncertna direkcija Zagreb/ - nova web stranica.

Izrada i razvoj web stranice: Darko Antoš

                

Web stranica rađena je u tehnologiji html5 i css3. Pri izradi stranice korišten je responsive web dizajn (RWD). Međunarodna smotra folklora je najuglednija manifestacija tzv. izvornog folklora u Hrvatskoj, odnosno folklornog amaterizma posvećenog njegovanju i prikazivanju zavičajne baštine.


Uključen je i marketing društvenih medija (Social Media Marketing - SMM) - (Facebook, Twitter, Flickr, YouTube) vođenje interesne skupine kroz društvene mreže te upravljanje markom na webu.


Link na web stranicu

 

Prva katolička osnovna škola u Gradu Zagrebu


Prva katolička osnovna škola u Gradu Zagrebu - Web stranica.

Izrada i razvoj web stranice: Darko Antoš

Nova web stranica Prve katoličke osnovne škole u Gradu Zagrebu, rađena je kao responsive web stranica. Uključen je i marketing društvenih medija (Social Media Marketing - SMM) - (Facebook, Twitter).

 

ICME konferencija 2014 u Zagrebu - web stranica


ICME konferencija 2014 u Zagrebu - web stranica. 

Izrada i razvoj web stranice: Darko Antoš

       

Web stranica izrađena je u tehnologiji html5 i css3. Pri izradi stranice korišten je responsive web dizajn (RWD). Web stranica je napravljena za potrebe održavanja svjetske konferencije  Međunarodnog komiteta etnografskih muzeja (ICME) koja je održana u Zagrebu od 14. do 16. listopada 2014.